Veležov igrač "huliganu u kopačkama": Kakav si ti to sportaš, tko zna što bi bilo da si me srušio

"NE ZNAM kako jedan sportaš može u onakvoj situaciji reagirati na onako primitivan način. Ne želim ni pomisliti što bi se dogodilo da sam kojim slučajem pao jer je iza mojih leđa bila razularena masa. Sigurno se ne bih dobro proveo", izjavio je za Dnevni Avaz igrač Veleža Tarik Cerić, kojeg je igrač Zrinjskog Mile Pehar htio srušiti na pod i ostaviti na milost i nemilost navijačima koji su utrčali na teren.

>Video mostarske sramote: Navijači i igrač Zrinskog po terenu love igrače Veleža da ih linčuju!

>Huligan u kopačkama iz Zrinjskog izbačen iz reprezentacije. Dokaz i Veležovog batinaša

Naime, kao što je već naširoko poznato bosanskohercegovački nogomet ponovno je proživio nemili događaj kada su navijači Zrinjskog, u srijedu, utrčali na teren i prekinuli kup utakmicu između Zrinjskog i Veleža.

Podivljala masa navijača lovila je gostujuće nogometaše po travnjaku, a javnosti je zapela za oko reakcija napadača Zrinjskog Mile Pehara, koji je tijekom juriša divljaka htio srušiti igrača Veleža, Tarika Cerića.


"Za razliku od Pehara, svi ostali igrači Zrinjskog bili su maksimalno korektni. Njihov kapetan došao je pred svlačionicu, ušao i čestitao nam. Mislim da se Pehar treba prije svega ugledati na svog kapetana, na starije igrače, kao i na stručni stožer svoje momčadi, koji su bili spremni pomoći i koji su stali u našu zaštitu. Nadam se da će snositi najveće moguće sankcije za ovaj čin", poručio je Cerić.

Što se tiče kažnjavanja "huligana u kopačkama" već sada je poznato kako je izbačen iz mlade U-21 reprezentacije BiH, a također je suspendiran u svom klubu sve do okončanja stegovnog postupka.

Pročitajte više