Hrvatska reprezentacija

Tata Vlašić oduševio izjavom nakon sinovog prvijenca. Javila se i Blanka

Foto: Instagram / Blanka Vlašić

NIKOLA VLAŠIĆ zabio je prvi pogodak u velikoj pobjedi Hrvatske nad Slovačkom od 4:0 u borbi za Euro 2020. Bio je to Nikolin prvijenac za reprezentaciju, a obitelj Vlašić dočekala ga je s oduševljenjem.

Vlašići su poznata sportska obitelj, a tata Joško nije mogao skinuti osmijeh s lica nakon velikog postignuća svog sina. U razgovoru za RTL mnoge je nasmijao urnebesnom izjavom da je "pokušao osmijeh s lica skinuti ženinom micelarnom vodom i vatom".

>> Ovo je Hrvatska kakvu smo čekali! Tri su razloga zašto opet imamo moćnu ekipu

"Uživao sam u nogometu koji je prezentiran, ali vidim da nisam samo ja uživao. Za ovakvu igru spreman sam platiti kartu koliko god ona dođe. Još jedan nivo moje sreće je Nikola. Nisam imao razloga loše spavati. Tako se i dogodilo. Pokušao sam sa ženinom vatom i micelarnom vodom skinuti osmijeh s lica, ali to nije uspijevalo tako da sam se pomirio da se probudim s tim osmijehom i on još uvijek traje", rekao je Joško Vlašić za RTL.

"Nikola je zadovoljan i rekao je da je ovo nagrada našeg mukotrpnog rada. Na neki način tu je uključio i mene i ponosan sam na to", završio je.

Nikoli je čestitala i sestra Blanka koja se oglasila putem Instagrama. Čestitala je na pobjedi, a posebno je istaknula brata.

“Čestitam svima i posebno mom bratu na prvom golu za reprezentaciju”, poručila je.

Pročitajte više