Tchouameni je okončao karijeru Valencijinog stopera? Liječnikova prognoza nije dobra

Foto: Profimedia

KAKO JE izgledao trenutak u kojem je Aurelien Tchouameni nehotice ozlijedio Valencijinog stopera Mouctara Diakhabyja najbolje su govorile geste igrača koji su tu ozljedu vidjeli. Mnogi od njih primili su se za glavu, neki od njih nisu mogli gledati uopće u tom smjeru, a Tchouameni je stajao usamljen na drugom dijelu terena u šoku zbog onog što je nenamjerno napravio.

Podsjetimo, tijekom utakmice između Valencije i Real Madrida, Tchouameni je htio osvojiti loptu, no izgubio je ravnotežu i težinom cijelog tijela pao na desnu Diakhabyjevu nogu. Dr. Enrique Gastaldi objasnio je za španjolsku publiku da je ozljeda koju je Diakhaby pretrpio "zastrašujuća" te "najgora moguća za nogometaša kad je koljeno u pitanju".

Prognoze nisu sjajne

VIDEO: Arena Sport

"To je vrlo teška ozljeda, vjerojatno su stradala četiri ili pet ligamenata. Prvi cilj je da prohoda", rekao je liječnik.

Povratak Diakhabyja na teren nije realno očekivati ove godine, a upitno je hoće li igrati i sljedeću sezonu. Manje optimističnu prognozu nudi Juan Jose Lopez Martinez, inače liječnik španjolskog tenisača Carlosa Alcaraza. Po njegovom mišljenju, postoji mogućnost da Diakhaby više ne zaigra nogomet.

Pročitajte više