Ten Hag poludio na zvijezdu Uniteda, javio se i Roy Keane: "Zabije svakih 14 godina"

Foto: Epa

IZA Manchester Uniteda je još jedna sezona za zaborav. U Ligi prvaka samo ih teorija vodi u nokaut fazu, a u Premier ligi tek su sedmi. Na subotnjem gostovanju kod Newcastlea izgubili su 1:0, a s obzirom na prikazanu igru, moraju biti sretni da su minimalno poraženi. Engleski mediji pišu kako je tijekom utakmice došlo do svađe između trenera Erica ten Haga i Anthonyja Martiala.

Ten Hag je sredinom prvog dijela poludio na Martiala nakon što se Francuz nije vratio u obranu, a u 60. minuti, umjesto njega, u igru je ušao Rasmus Højlund. Francuz je bijesan što je morao izaći te nije ni pogledao Ten Haga na putu prema klupi.

Nešto kasnije, u jednoj emisiji, na Martiala se okomila i legenda Uniteda, Roy Keane.

"Martialu opraštamo jer zabije gol svakih 14 godina. Reći ću samo jednu stvar: ako nas Newcastle stavi pod pritisak, bolje ti je da uzmeš loptu, pomogneš momčadi da se podigne i dobije prostora za disanje. Što je napravio Martial? Dotaknuo je loptu i jeftino je prodao. United ga je prije par godina pokušao riješiti. Momčad se sudi prema tome kako igra u velikim utakmicama. Ako Martial za to nije sposoban, onda možda ne bi trebao biti igrač Uniteda", rekao je Keane za Sky Sports.

Pročitajte više