Teniske zvijezde zaigrat će s građanima, i to – usred Zagreba

Foto: Press

Ako volite tenis, ne propustite veliki teniski događaj: legendarni Goran Ivanišević odigrat će 26. travnja u 14 sati na Europskom trgu u Zagrebu egzibicijski meč s Lunom Vujović, mladom teniskom zvijezdom, a potom odmjeriti snage i s najstrastvenijim navijačima iz publike. Povod za ovaj izvanredni teniski događaj je osnivanje UNIQA SEE Future zaklade koja će podržavati mlade talente u sportu, kulturi i održivosti.

Goran Ivanišević kao UNIQA brend ambasador predvodit će ovo zanimljivo događanje kojim će UNIQA osiguranje obilježiti veliku i važnu prekretnicu u svom društveno odgovornom poslovanju: osnivanje zaklade koja će u regiji jugoistočne Europe gdje UNIQA posluje (osim Hrvatske, to su Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Bugarska i Rumunjska) aktivno sudjelovati u kreiranju naprednijeg društvenog okruženja.

Cilj Zaklade je poticanje lokalnih zajednica i jačanje uključenosti kroz razne programe podrške u skladu sa sloganom "Živimo bolje zajedno" čime se potiče solidarnost i suradnja za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Ideja Zaklade proistekla je iz misije UNIQA osiguranja koja se temelji na poboljšanju života klijenata i njihovih obitelji inovativnim ponudama i uslugama, ali i podržavanjem odgovornog razvoja zajednice. Događanje je otvoreno za sve zainteresirane građane.

Pročitajte više