Terim: Turci, izađite na ulice i slavite, Europo, zapamtit ćeš nas!

TURSKI su nogometaši u 15 posljednjih minuta dvoboja s česima senzacionalno zaostatak od 0-2 preokrenuli u 3-2 pobjedu. Izbornik Fatih Terim pozvao je sunarodnjake na ulice.

"Skinuli smo velik teret s naših ramena. Imali smo problema s ozljedama, ali uspjeli smo ih nadvladati. Došli smo do četvrtfinala. Nadam se da će problemi sada ostati iza nas" - rekao je Terim.

"Želim poslati poruku ljudima u domovini i širom svijeta: izađite na ulice, proslavite ove veliku pobjedu. Iskoristite ovaj trenutak" - kazao je turski izbornik dodavši:

"Najavio sam svima da će nas nakon preokreta protiv Švicarske zapamtiti. Kažem to i ovaj put: Europo, zapamtit ćeš nas!" - obećao je Terim uoči dvoboja s Hrvatskom.

Hamit Altintop kazao je nakon utakmice kako nije mogao doći k sebi nekoliko trenutaka jer je mislio da je sve gotovo kada su Česi vodili s 2:0.
"Bit ću iskren i reći da smo igrali grozno prvo poluvrijeme, i nakon što smo gubili s dva razlike nitko nije vjerovao da možemo nešto učiniti. No, nastavili smo igrati i nismo se predavali. Terim je povukao nekoliko dobrih poteza. Stavio me u sredinu i onda smo proigrali." - rekao je Altintop.

H.A./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više