Terry se kaje zbog odnosa prema Salahu i De Bruyneu: Razočaran sam sobom...

Foto: EPA

PROSLAVLJENI Chelseajev kapetan John Terry govorio je o svojoj karijeri na gostovanju u podcastu Obi One. Spomenuo je Mohameda Salaha, s kojim je u Chelseaju igrao od 2014. do 2016. Salah je u Chelsea stigao iz Basela, no nije se nametnuo u londonskom klubu pa je završio na posudbama u Fiorentini i Romi. Na kraju je 2016. i otišao u Romu. Terry je priznao kako smatra da je vjerojatno pogriješio oko Salaha:

"To je moje jedino razočaranje kao kapetana jer mislim da sam se kasnije s vremenom prilagodio na tu ulogu. Nisam De Bruyneu i Salahu pružio dovoljno podrške. Kad su oni bili u Chelseaju, vjerojatno sam bio vrlo strog i zahtijevao disciplinu u ekipi. To što se nisu snašli u momčadi vjerojatno je bio prvi znak da su trebali utjehu, nekoga s kim će sjesti i razgovarati."

"Jesam li im možda mogao pomoći da se bolje snađu? O tome razmišljam pogotovo zato što su nakon toga mnogo napravili u karijerama. Razočaran sam u sebe kao kapetana, ali drago mi je što su postali to što jesu. Ne bih nikad rekao da će dosegnuti taj nivo dok su igrali u Chelseaju."

Kevin de Bruyne je u Chelseaju igrao od 2012. do 2014., a Chelsea ga je poslao na posudbu u Werder. U Bundesligi se kasnije dokazao igrajući za Wolfsburg, a 2015. je došao u Manchester City i postao jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Terry je za Chelsea igrao od 1998. do 2017. te je osvojio sve što se osvojiti moglo. Bio je još član Nottingham Forresta i Aston Ville.

Pročitajte više