TEŠKA OZLJEDA MILOŠA TEODOSIĆA Srpskog majstora iznijeli s parketa

Foto: Screenshot YouTube

JOŠ jedan težak poraz, 130:88, doživio je Phoenix na gostovanju kod Los Angeles Clippersa. Dragan Bender je u momčadi Sunsa proveo 18 minuta u igri te ubacio tri koša uz dva skoka i dvije asistencije.
 
No pobjeda Clippersa ostala je u sjeni teške ozljede Miloša Teodosića. Čudesni srpski play oduševio je u svojim prvim utakmicama otkako je ovo ljeto prešao u Los Angeles. Momčad je od njega puno očekivala, ali dogodio se veliki peh i Teodosiću je otišao gležanj lijeve noge. Reprezentativac Srbije nije mogao ni sam izaći s parketa već se utakmica morala prekinuti kako bi ga suigrači iznijeli s terena.
 

Do ozljede je došlo u drugoj četvrtini kad je Teodosić nezgodno pao na stopalo Devina Bookera. U tom trenutku imao je upisanih pet poena i dvije asistencije.
 
Prve prognoze nisu bile optimistične. Strahovalo se čak i od prijeloma, ali izgleda da do puknuća kosti ipak nije došlo. Danas će Teodosić biti podvrgnut magnetnoj rezonanci, nakon koje će biti poznato koliko će morati biti na prisilnoj pauzi.
 
 

Pročitajte više