The Sun najavio najveći transfer u povijesti: Salah se prodaje za 225 milijuna eura

Foto: Getty Images/Guliver Image
SJAJNI Egipćanin Mohamed Salah igra u formi života. U 41 utakmici ove sezone zabio je čak 36 golova, a sjajnim nastupima u dresu Liverpoola na sebe je skrenuo pozornost brojnih europskih velikana. Evidentno je da Salah može birati u kojem će klubu nastaviti karijeru, igra zaista nevjerojatno i trenutno je najbolji napadač Premiershipa, a tek mu je 25 godina...
 
Pred njim je nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Egipat će igrati u skupini A protiv domaćina Rusije, Saudijske Arabije i Urugvaja.
 
Nakon prvenstva Salah bi mogao promijeniti klub. Prema pisanju engleskih medija, u Liverpoolu su odlučili odbijati sve ponude koje stignu za Salaha. No to je teško povjerovati, jer isto su tvrdili i za Coutinha pa su ga prije dva mjeseca prodali Barceloni za 160 milijuna eura.
 
Koja je cijena Salaha?
 
Engleski The Sun tvrdi da u redu za čudesnog Egipćanina stoje Barcelona, Real Madrid i PSG.
 
Prema pisanju Suna, čelnici slavnog engleskog kluba pustili bi Salaha za 225 milijuna eura, čime bi postao najskuplji igrač u povijesti nogometa. Rekord drži Neymar koji je prošle godine otišao iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura. 

Pročitajte više