The Sun: United želi Livakovića

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

DAVID DE GEA vjerojatno će napustiti Manchester United ovog ljeta, objavio je britanski The Sun. Španjolski golman loše je reagirao kod pobjedničkog gola Manchester Cityja u finalu FA Cupa i našao se na udaru navijača. Kritizirao ga je i legendarni Roy Keane koji smatra da United treba boljeg golmana.

The Sun otkriva da je Dominik Livaković, golman hrvatske reprezentacije i Dinama, kandidat da zamijeni De Geu na Old Traffordu u ovom prijelaznom roku.

"United ne želi vratiti Deana Hendersona s posudbe i nada se da će ga Nottingham Forest otkupiti. Tom Heaton ostaje rezervni golman, a United prati Dominika Livakovića koji u ugovoru s Dinamom ima odštetnu klauzulu od 10 milijuna eura", piše The Sun i navodi da je Portov Diogo Costa preskup.

Najboljeg hrvatskog golmana povezuje se i s turskim Fenerbahčeom i sa španjolskim Villarrealom. Navodno je dogovorio uvjete svog ugovora s oba kluba, ali nitko se još nije javio Dinamu s ponudom od 10 milijuna eura. Za Dinamo je branio u 283 utakmice i osvojio osam trofeja sa zagrebačkim klubom.

Pročitajte više