Svjetski prvak proziva jednog od najpoznatijih boksača: "Ti si pičkasta verzija Borata"

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRITANAC Billy Joe Saunders već duže vrijeme drži svjetski naslov prema WBO verziji u srednjoj kategoriji. Trenutačno je neporažen s omjerom 24-0, a Ring magazin ga smatra četvrtim najboljim srednjašem na svijetu… No za pravi uspjeh mu je potreban jedan veliki meč i jedno veliko slavlje. Poput onoga protiv Kazahstanca Gennadyja Golovkina – trenutačno jednog od najpoželjnijih protivnika u svijetu profi boksa.
 
Na žalost Saundersa i njegovog tima, Golovkin previše ne mari za njihove želje i ignorira zahtjeve i prozivke za međusobnim mečem. Saunders Kazahstancu jednostavno u ovom trenutku nije u planovima, iako se ovaj svim silama trudi primorati ga na međusobni dvoboj.
 
Posljednji pokušaj se dogodio ovih dana kada je Sanders pozirao tijekom priprema koje odrađuje u španjolskoj Marabelli. Britanac je, naime, na sebe navukao specijalno dizajniranu majicu na kojoj vrijeđa svjetskog prvaka i jednog od najboljih udarača današnjice. Na majici stoji poruka:
 
"GGG je pičkasta verzija Borata. Meč za ujedinjenje titula sa Saundersom."
 
 
Uz fotografiju je stajala i Saundersova poruka, u kojoj je naznačeno da je majica zapravo poklon jednog fana. Teško za povjerovati, zar ne?
 
Dakako, Borat podrazumijeva lika iz filma Sashe Cohena koji ismijava Kazahstanca i njihovu navodnu zaostalost. Saunders je očito odlučio podići uloge i dignuti tenzije na novu razinu. Možda je ovo bilo ipak malo ispod pojasa…
 

Pročitajte više