GOLF

Tiger Woods nakon prometne nesreće odvezen na operaciju. Ima teške ozljede nogu

Screenshot: ABC News

TIGER WOODS doživio je tešku prometnu nesreću nakon koje je hitno prevezen u bolnicu gdje se nalazi na operaciji. Bio je sam u automobilu koji je teško oštećen u nesreći. 

Legendarni golfer je u Los Angeles došao na dvodnevno snimanje priloga za Golf Digest u kojem je poznate osobe podučavao golf. U utorak se nije pojavio na snimanju, a vrlo brzo je postalo jasno i zašto. 

Nije životno ugrožen

Izvor iz policije potvrdio je za CNN da Woods nema ozljede opasne po život, ali i da na licu mjesta nije odrađen alkotest jer su ozljede ipak bile toliko ozbiljne da ga se hitno moralo prevesti u bolnicu.

Isti izvor tvrdi da je Woods pretrpio višestruke lomove u nogama čije posljedice nije lako predvidjeti. Iz policije su također objavili da je Woods najvjerojatnije izletio s ceste dok se kretao prekomjernom brzinom. 

Izvukli su ga vatrogasci

Vatrogascima je za dolazak na teren bilo potrebno šest minuta, a Woodsa su iz vozila izvukli tako što su automobil razrezali škarama i maknuli vjetrobranskog staklo. 

Sve reakcije i najnovije informacije pratili smo iz minute u minutu, a kako je to izgledalo, možete pogledati ispod teksta. 

TIJEK DOGAĐAJA IZ MINUTE U MINUTU MOGLI STE PRATITI NA INDEXU

22:50 Oglasio se i bivši predsjednik SAD-a Donald Trump. Zaželio je Woodsu brz oporavak.

22:40 Slavni golfer Jack Nicklaus oglasio se na svom Twitter profilu i zaželio Tigeru Woodsu uspješan ishod operacije. 

"Barbara i ja smo upravo čuli za Tigerovu nesreću. Zabrinuti smo kao i svi ostali. Želimo mu pružiti našu podršku i molitve u ovim teškim vremenima. Molim vas da nam se pridružite u željama za Tigerovu uspješnu operaciju i brz oporavak", napisao je Nicklaus. 

22:15 Poručnik iz lokalnog ureda šerifa dao je izjavu za KCBS-TV u kojoj je rekao kako ozljede Tigera Woodsa nisu opasne po život. 

22:10 Okružni vatrogasni ured u Los Angelesu na svom Twitter profilu objavio je kako je Woods u bolnicu prevezen s ozbiljnim ozljedama u teškom stanju. 

21:50 PGA Tour oglasio se službenim priopćenjem nakon Woodsove nesreće. 

"Čekamo vijesti koje ćemo dobiti kad završi operacija. U ime svih igrača s PGA Toura i našeg osoblja želimo istaknuti da je Tiger u našim molitvama i da će imati našu punu podršku tijekom oporavka."

21:30 Novinar CNN-a Andy Scholes dao je izjavu u javljanju uživo za svoju televiziju u kojoj je rekao kako bi ova nesreća mogla okončati karijeru najvećeg golfera svih vremena.

"Razgovarao sam s njim nakon Mastersa 2019. godine, kad je odradio najveći povratak u povijesti sporta. Sjećam se da se jedva ustao sa stolice nakon razgovora", rekao je Scholes pa dodao:

"Njemu je u kasnom dijelu karijere teško odigrati četiri runde golfa, ipak ima 45 godina. Ako su ozljede nogu ozbiljne kako kažu, vjerojatno je to kraj njegove karijere."

21:15 Prve informacije koje pristižu kažu da su Woodsove ozljede "umjerene do kritične" te da je Woods podvrgnut operaciji. Tako javlja CNN koji navodi da nije životno ugrožen.

 

21:00 Woodsov menadžer Mark Steinberg dao je izjavu Danielu Rapaportu iz Golf Digesta u kojoj je potvrdio kako je 45-godišnji Woods pretrpio višestruke ozljede nogu. 

20:40 Do nesreće je došlo u okolici Los Angelesa, a svjedoci iz policije tvrde kako su Woodsa iz automobila koji je bio potpuno razbijen morali spašavati vatrogasci.

"Vozilo se kretalo prema sjeveru na Hawthorne Boulevardu kad je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste. Vozilo je jako oštećeno, a gospodin Woods hitno je prevezen u bolnicu. Bio je sam u vozilu", priopćio je lokalni ured šerifa. 

Nije jasno zbog čega je došlo do nesreće, ali zasad je iz ureda šerifa objavljeno kako Woods vjerojatno nije bio pod utjecajem alkohola niti bilo kojih drugih opojnih sredstava. 

Pročitajte više