"Tiger Woods" pokera pojeo komad piletine za 150 tisuća dolara

NAJPOZNATIJI i prema većini znalaca najbolji pokeraš današnjice, Phil Ivey, nedavno je pojeo  najskuplji komad piletine u svom životu.

Taj ga je obrok koštao točno 150 tisuća dolara koliko je morao platiti drugom vrhunskom cash igraču Tom Dwanu poznatijem kao "durrrrr". Naime, dvojac se prije nešto više od tri tjedna, prilikom snimanja epizode showa "High stakes poker", kladio na to hoće li Ivey godinu dana moći izdržati bez mesa.

"Durrrr" je tvrdio da neće, dok je Ivey slavodobitno otkrio kako je ionako razmišljao o vegetarijanstvu pa da će mu ova oklada biti samo dodatni poticaj. Bilo je govora i o dva milijuna, no dvojac se na koncu dogovorio za "samo milju".

Ivey je na svoju žalost bez mesa izdržao tek tri tjedna. Sjedeći u restoranu sa svojim prijateljima koji su mu ponudili sočan komad mesa, pokeraš je dignuo slušalicu i nazvao Dwana i predložio mu otkup oklade.

"Phil je bio u restoranu sa svojim prijateljima i kada su mu ponudili da i on pojede komad, nazvao me i ponudio mi 150 tisuća dolara za otkup oklade. Meni je to odgovaralo i pristao sam", otkrio je Dwan.

Ovih 150 tisuća samo je kap u moru kada se usporede sa 2 milijuna koliko je Ivey nedavno izgubio kladeći se na utakmicu NFL lige.

Pročitajte više