Tko će Dinamu kreirati igru na Poljudu: Nakon Moralesa Modri ostali i bez Badelja!

ŽESTOKI derbi 23. kola protiv Rijeke donio je more nevolja Kruni Jurčiću pred uzvratnu utakmicu polufinala Kupa protiv Hajduka (srijeda, Poljud, 17.30).

Trener Dinama u grotlu splitskog stadiona neće moći računati na usluge ponajboljeg igrača Modrih ove sezone Milana Badelja koji se neće oporaviti od ozljede zadnje lože, piše SN. Nije tu kraj Jurčićevim problemima sa sastavljanjem veznog reda, jer poznato je kako u Splitu neće igrati niti Pedro Morales, koji je zbog bolova u koljenu propustio prijateljsku utakmicu Čilea i Argentine.

Još jedno pitanje koje muči Jurčića je tko će biti Mandžukićev partner u napadu - Slepička zbog ozljede aduktora je također otpao, a zasad najviše izgleda za nastup u početnoj postavi ima rekonvalescent Dodo.

Raspoloženje je Dinamovu strategu ipak popravila činjenica da će za okršaj sa Splićanima konkurirati Tomislav Barbarić (također napustio dvoboj na Kantridi zbog, kako se ispostavilo, lakše ozljede) i Robert Kovač koji ga je zamijenio.

Hajduk, pak, nema tolikih problema s ozljedama - Marin Ljubičić zbog potresa mozga odmarat će se idućih 20-ak dana, dok bi kapetan Srđan Andrić trebao stisnuti zube i zaigrati od prve minute.

Pročitajte više