To je navijač: Kladio se na Green Bay Packerse osam utakmica zaredom i 300 dolara pretvorio u 28.000

Foto: Twitter

U JEDNOJ od najluđih utakmica u novijoj povijesti NFL-a, Green Bay Packersi su u nedjelju šokirali favorizirane Dallas Cowboyse 34:31 i plasirali se u konferencijsko finale doigravanja.

Posebno sretan bio je anonimni kladitelj iz Las Vegasa, kojemu je pobjeda fantastičnog Aarona Rodgersa i društva donijela nešto više od 28.000 dolara.

No to ne bi bilo ništa čudno, da sretnom Amerikancu to nije bila već osma uzastopna pogođena oklada na omiljenu momčad. Spomenuti kladitelj je 28. studenog uplatio 300 dolara na pobjedu Packersa protiv Philadelphija Eaglesa i cijeli dobitak ponovno uplatio na Green Bay sljedeće kolo. I tako iz tjedna u tjedan, sve do utakmice protiv Dallasa.

I vjerojatno mu je srce stalo kad je Mason Crosby u zadnjoj sekundi pogodio field-goal sa čak 51 jarde za pobjedu, a sudac ga poništio jer su Cowboysi zvali time-out. No, Crosbyja to nije omelo i ponovljeni field-goal je također poslao kroz rašlje, poslao Green Bay u polufinale doigravanja, a navijaču u džep strpao 28.000 dolara.

Ali, on ni tu nije stao. Cijeli dobitak uplatio je na Packerse u konferencijskom finalu u kojem su favoriti Atlanta Falconsi. Napravi li nezadrživi Green Bay novu senzaciju, kladionica će mu isplatiti 76.176 dolara.

 

Pročitajte više