Tomas: Nemoguće je primiti loptu, spustiti je na jaja i šutnuti za 0,6 sekundi



MARKO TOMAS dva dana nakon poraza smogao je snage za komentar utakmice te rekao kako u ovim trenucima ne može ni pomisliti na košarku.

U razgovoru za Sportske novosti Tomas je rekao kako nema motiva te da jedva čeka odmor, kako bi otišao negdje 15 dana i sabrao se.

"Trenutno mi se gadi i pomisliti na košarku", rekao je između ostalog Tomas.

Hrvatski reprezentativac priznao je kako nema snage zaboraviti što se dogodilo. Mišljenja je da je zapisnički stol zakazao, što je komentirao ironijom.

"Mislim da tim ljudima treba dati odmah, bez previše razmišljanja, nagradu za fair-play. Jer zaustaviti sat šest desetinki do kraja nakon Bojanove trice i to u domaćem finalu, pred gotovo 16.000 ljudi, za mene je fair-play potez godine".

Tomas ne vjeruje niti da je Kecmanov šut upućen u regularnom vremenu, vjeruje da je zapisnički stol prekasno pustio vrijeme da počne teći:

"Koliko znam, za četiri desetinke moguće je zabiti koš, ali samo iz odbojke, samo 'tip in'. Za šest desetinki je nemoguće, pazite nemoguće, primiti loptu, spustiti je 'na jaja' i baciti s prsa u paraboli sa 20 metara. Ne, tu je stol počeo vrijeme mjeriti prekasno i to je njihova pogreška. Kao što je pogreška sudaca što nisu raščistili teren, što nisu presjekli tehničkom", zaključio je Tomas u razgovoru za SN.

Pročitajte više