hnl

Tomislav Butina je novi direktor Dinamove škole nogometa

Foto: Pixell/Luka Stanzl

BIVŠI vratar Dinama Tomislav Butina preuzeo je ulogu direktora Nogometne škole GNK Dinamo. Tu je vijest objavio klub iz Maksimira.

''Prije svega želim izraziti veliku čast i zadovoljstvo imenovanjem direktora Dinamove nogometne škole. U sustavu sam jako dugo, prošao sam brojne sjajne trenutke još u svojoj igračkoj karijeri u dresu Dinama, a jako dobro poznajem sustav i način rada s mladim igračima u nogometnoj školi posljednjih godina gdje sam vodio vratarsku akademiju i radio puno s mlađim kategorijama. Klub je puno resursa uložio i u tehničku potporu i brojna digitalna unaprjeđenja kroz posljednji period. Vjerujem da ćemo na razini škole u narednom razdoblju još više podignuti razinu kvalitete rada s mladim igračima u svim kategorijama'', rekao je Butina po preuzimanju nove funkcije.

Tomislav Butina upisao je za Dinamo 223 službena nastupa kao vratar za vrijeme profesionalne aktivne karijere. Član je uže UEFA-ine stručne skupine čiji je zadatak organizirati edukacijske procese i pripremiti teren za uvođenje diploma za trenere vratara, a koja nosi naziv UEFA Goalkeeping Advisory Group.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.