Toni Kroos zatražio veću ocjenu u FIFA-i 18, EA Sports fenomenalno odgovorio

Foto: Getty Images / Guliver Image
 
NOGOMETNE zvijezde sve češće na društvenim mrežama zahtijevaju poboljšanja u FIFA-i 18. Neki zasluženo dobiju nove kartice i poboljšane ocjene, a neki ne. Tako je Toni Kroos prošlog mjeseca, nakon što je u prvenstvenoj utakmici protiv Seville postigao pogodak za 4-0, zatražio veću ocjenu za brzinu jer je pretrčao pola terena i na kraju postigao pogodak. EA Sports je ocjenu povećao s 50 na čak 51.
 
 
Bilo da se radi o planiranoj promociji ili ne, mora se priznati da su Kroos i EA Sports to vrlo dobro odradili. Nijemac je s ukupnom ocjenom 90 jedan od najboljih veznjaka u igri, a najniža ocjena mu je upravo ona za brzinu (pace). Iako je kroz šalu napisao da pogodak jasno pokazuje kako zaslužuje ocjenu barem 85, odgovor je dobio tek s karticom za Team of the Week, u kojem je ona povećana na 51. Realno, da mu je i ta ocjena značajno veća, Kroos bi konkurirao za najboljeg igrača u FIFA-i 18.
 
 
 
Kroos je ove sezone za Real ukupno odigrao 1849 minuta te upisao tri pogotka i četiri asistencije. Međutim, ima preko 90 % uspješnih dodavanja, što mu je jedna od primarnih zadaća u klubu. Real u prvenstvu pak ne stoji baš najbolje. Trenutno su na četvrtom mjestu, a za Barcelonom zaostaju ogromnih 19 bodova i titula prvaka je odavno izgubljena. Sljedeću utakmicu igrat će u subtu protiv Levantea u gostima.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više