ŽUPANIJSKI KUP

Toplak nakon pobjede od 29:0 u Kupu: Protivnici su bili umorni od berbe

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

U OSMINI finala Županijskog kupa Varaždin je prošao dalje rezultatom 29:0 protiv ŠNK Karlovec te tako ostvario plasman u četvrtfinale. 

Devet golova je zabio Skorup (na posudbi iz Hajduka), po pet golova Petković i Glavica, četiri gola Obregona, po dva gola Elezi i Delić (na posudbi iz Hajduka) te po jedan gol Posavca i Glavine.

Utakmicu je za Index komentirao trener Varaždina Samir Toplak. 

"Zabili smo u 5, 6, 7, 8. i 9. minuti. Onda samo rekao pomoćniku: 'Piši koliko ćemo promašiti.' Imali smo još 13 stopostotnih prilika, bilo je to nešto nevjerojatno. Dečki iz Karloveca su impresionirani došli na naš stadion iz treće županijske lige, nama je trebala ovakva utakmica da odradimo pucački trening", rekao nam je Samir Toplak pa odgovorio na komentare da je rezultat ponižavanje protivnika: 

"Neka mi jedan sportski djelatnih kaže kako je moglo biti drugačije. Dečki su bili umorni od berbe, a što sam ja trebao? Ne mogu igračima reći da igraju na pola. Ako netko misli da to nije moralno, ja se nimalo ne slažem. Jedino što je pošteno prema suparniku je odigrati maksimalno. Igrala su tri juniora i igrači koji dosad nisu imali puno minuta, što sam ja drugo mogao napraviti?"

Pročitajte više