Toplak: Ne znam dijagnozu igrača Hajduka, nadam se da nije prestrašno

Foto: Luka Stanzl, Zeljko Hladika/PIXSELL

HAJDUK je u subotu na stadionu u Kranjčevićevoj pobijedio Rudeš 2:0 u 23. kolu SuperSport HNL-a. Strijelci za momčad trenera Mislava Karoglana bili su Marko Livaja u 48. i Leon Dajaku u sedmoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena. Hrvatski trener, a sada stručni komentator MAXSporta Samir Toplak komentirao je utakmicu.

Govorio je o ozljedi Hajdukova veznjaka Mihaela Žapera (25), koji je u 85. minuti pokušao blokirati udarac i pritom nezgodno stao. Noga mu je napravila neprirodan pokret te je zbog ozljede na nosilima morao napustiti travnjak. "Hajduku je otpao vrlo bitan igrač. Ne znamo točnu dijagnozu. Nadam se da nije prestrašno, odnosno da nisu križni ligamenti. Bio bi to velik hendikep za Hajduk", rekao je Toplak.

Voditelj emisije MAXSporta pitao je je li do ozljede došlo zbog lošeg travnjaka ili je riječ o spletu nesretnih okolnosti. Toplak je odgovorio da ne može tvrditi u kakvom je stanju teren. Poručio je kako je Žaper "vrlo bitna karika" Hajduka u više faza igre. "Ako će dugo izbivati, bit će to velik hendikep za Hajduk", ponovio je Toplak.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Rendulić istaknuo dominaciju Hajduka

Toplakov kolega Krunoslav Rendulić, među ostalim, naglasio je kako je Hajduk dominirao protiv Rudeša te je već u prvom poluvremenu trebao ostvariti prednost. Međutim, istaknuo je da su Karoglanovi igrači puno toga promašili, s time da smatra kako ni Rudeš nije izgledao loše.

Pročitajte više