Toplaka iznerviralo pravilo HNL-a: Odmah da kažem onima koji će me demantirati...

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

OSIJEK i Hajduk su prošle srijede odigrali odgođenu utakmicu 3. kola SuperSport HNL-a. Susret je na početku sezone odgođen zbog europskih obaveza klubova, a odigran je tek sada, u terminu između 14. i 15. kola. S druge strane, utakmica Gorice i Rijeke, koja je odgođena u 4. kolu, još uvijek nije odigrana.

Bit će odigrana tek  24. siječnja 2024. godine od 17 sati. Situaciju s odgodama je u emisiji na MaxSportu komentirao Samir Toplak, trener i stručni analitičar, koji je priznao da ga ta situacija nervira i ljuti te se zapitao zašto to mora biti tako.

"Moram reći da ove odgode nisu dobre za ligu. Ne smije se u ozbiljnoj ligi dogoditi da se dvije utakmice prolongiraju na proljeće. Nema argumenata za to, ja bih ih volio čuti. Možda da nema termina, ali ima ih. Nema nijedan argument. Neće me nitko uvjeriti da ima i ne može me uvjeriti", rekao je Toplak pa dodao:

"Evo, ja ću sada odmah reći onima koji će me demantirati, a bit će takvih. U srijedu su svoju odgođenu utakmicu igrali Osijek i Hajduk. Pitam - zašto Rijeka i Gorica nisu igrali svoju? Nema nijedan argument za to. Nema. Ajmo prestati s kalkuliranjem."

Pročitajte više