Torcida i Armada se tukli s Grobarima na Malti, Cvrk i Jozak pomogli policiji u prepoznavanju?

Screenshot (Youtube)

ŠESTORICA hrvatskih navijača uhićeni su noć uoči utakmice Malte i Hrvatske nakon tučnjave ispred striptiz-kluba.
 
Obračun je započeo kad su hrvatski navijači željeli ući u klub White Palace u središtu Pacevillea. Regularna cijena ulaznice bila je tri eura, no srpski zaštitari su navodno za Hrvate tražili deset puta veći iznos
 
Revoltirani time, alkoholizirani pripadnici Torcide i Armade su započeli tučnjavu koja se nastavila na ulici ispred kluba gdje je počinjena šteta na okolnim kafićima i restoranima. 
 

 
Većina od zaštitara su Grobari, navijači beogradskog Partizana koji rade na Malti i već godinama napadaju navijačke skupine koje gostuju u toj državi. Ovog ljeta su napali navijače sarajevskog Željezničara. 
 

 
Zanimljivo, delegacija HNS-a u kojoj su bili Romeo Jozak, Zoran Cvrk i Tomislav Pacak, bila je u neposrednoj blizini događaja. O tome su izvijestili hrvatski mediji, dok su navijači javili da su predstavnici HNS-a pomagali policiji pri prepoznavanju izgrednika. 
 
Podsjetimo, hrvatskim navijačima HNS je zabranio gostovanje na Malti, no navijači su se ipak pojavili i na razne načine pokušavaju doći do ulaznica za večerašnju utakmicu (20:45 sati).
 

Pročitajte više