Torcida pobijedila Futsal Dinamo pa Hajduku poslala poruku od samo četiri riječi

Screenshot: MNK Torcida Youtube

TORCIDA je u četvrtak u drugoj utakmici četvrtfinalne serije prvenstva Hrvatske u futsalu pobijedila Futsal Dinamo 3:2 i seriju koja se igra na dvije pobjede izjednačila na 1:1. Susret s dramatičnim završetkom igrao se pred punim Gripama, a odluka o polufinalistu seli u Zagreb, gdje će se igrati treći i posljednji ogled u ovoj seriji.

Dinamo je poveo u 13. minuti preko Matea Mužara, a u drugom dijelu Antonio Repić i Ante Kovačević donijeli su preokret domaćima. Ipak, Kristijan Postružin je dvije minute prije kraja zabio za produžetke. U njima je bolja bila Torcida golom Tonija Legčevića iz šesterca u zadnjoj minuti.

Navijači splitskog kluba, istoimena navijačka skupina Torcida, proslavili su pobjedu uvredljivom obradom pjesme Jasmina Stavrosa Dao bi sto Amerika.

Poruka ohrabrenja Hajduku

MNK Torcida je nakon utakmice objavila fotografiju proslave svojih igrača i navijača na Facebooku, a uz obavijest o rezultatu utakmice, napisala je i kratku poruku: "Bijeli! Vaš je red."

Poruka je upućena nogometašima Hajduka koje u subotu očekuje derbi protiv Dinama u napetoj borbi za naslov prvaka u SuperSport HNL-u.

Pročitajte više