Pušnik pod upitnikom, Torcida vikala "Dobit ćete batine"

Foto: Dalmatinski portal

HAJDUK je potpuno neočekivano ispao iz Kupa, u četvrtfinalu protiv gradskog rivala Splita, posljednje momčadi lige. Split je zasluženo pobijedio u produžecima (2:1), nakon što je Hajduk propustio riješiti stvar kada je trebao i mogao.
 
Poraz u Parku mladeži doveo je pod znak pitanja status trenera Marijana Pušnika. Hajduk je doživio poraz uz neuvjerljivu igru. Pobjede nad Lokomotivom i Interom u prvenstvu sada više ne izgledaju kao čvrst kapital za Pušnika.
 
Navijači Hajduka u produžetku su skandirali "Igrajte pičkice" i "Dobit ćete batine", to je jasna poruka. Nedavno su na Poljudu po prvi put izvjesili transparent protiv igrača i Pušnika. Večeras su u 84. minuti na južnoj tribini Parka mladeži aktivirali bakljadu uz vatromet. Pirotehnička zabava navijača Hajduka trajala je kratko, možda pola minute, a baklje ovaj put nisu završile na travi splitskog stadiona. Međutim, kad je Pešić zabio gol za preokret Splita u 106. minuti, stvari su postale ozbiljnije, a s južne tribine zaorilo se: ''Igrajte pičkice'', a odmah potom i ''Dobit ćete batine.''
 
Slovenski strateg utakmicu je nazvao debaklom i rekao da treba dignuti glavu i pobijediti u Koprivnici.
 
Nije ponudio ostavku.
 

Pročitajte više