Torcidaši se zahvalili pravnicima na doprinosu i podršci projektu Naš Hajduk

PREDSTAVNICI Kluba navijača Hajduka Torcida danas su dodijelili zahvalnice Pravnom fakultetu u Splitu i Hrvatskom društvu za športsko pravo za doprinos i podršku projektu Naš Hajduk.

Predsjednik Torcide Petar Tomičić i predsjednik Našeg Hajduka Žan Ojdanić predali su zahvalnice uz prigodne darove dekanu fakulteta prof. dr. sc. Borisu Buklijašu i redovitom profesoru, te predsjedniku strukovnog društva športskih pravnika prof. dr. sc. Hrvoju Kačeru.

U izradi projekta Naš Hajduk uključeni su mnogi stručnjaci s područja ekonomije i prava, ali i strukovne institucije koje su svojim autoritetom davali poseban doprinos i sigurnost u realizaciji određenih dijelova projekta. Tako je pravni pečat projektu dao i Pravni fakultet u Splitu , ali i jedna od rijetkih državnih udruga vezanih za sport koja se nalazi u našem gradu - Hrvatsko društvo za športsko pravo. Pravo i šport fakultet je već objedinio na prvom hrvatskom poslijediplomskom studiju Športskog prava koji prve studente očekuje ove godine, a ljubav prema Hajduku kao jednoj od najvećih sportskih veličina našeg Grada potvrdio nesebičnom pomoći u projektu.

Još jednom podsjećamo potencijalne kandidate da je petak (30. rujna 2011) zadnji dan za slanje kandidatura za izbore, a sve navijače Hajduka da se mogu učlaniti do 10. listopada 2011. u 23:59 da bi imali pravo glasa na izborima 5. studenog.

Učlanjivanje se vrši u Odjelu za članstvo na Poljudu, svim poslovnicama Splitske banke i preko interneta na http://nas.hajduk.hr.

Pročitajte više