Toronto Star: Hrvatska može iznenaditi Brazil

IZGLEDA da su, osim Amerikanaca, i Kanađani zadivljeni hrvatskim nogometom. Gotovo svaki dan u američkim ili kandaskim medijima može se pročitati pokoja vijest o našoj reprezentaciji. Nakon što je na stranicama Soccer Americe osvanuo Ivan Klasnić, uslijedila je vijest o utakmici Hrvatske i Brazila objavljena u kanadskom Toronto Staru.

Naime, tu su utakmicu Kanađani apostrofirali kao jednu od utakmica koja se jednostavno mora vidjeti. No, najzanimljiviji dio svakako se odnosi na njihova predviđanja o samom ishodu.

"Nakon gotovo pola desetljeća dominacije svjetskim nogometom Brazilci moraju pasti. Iako je forma hrvatske reprezentacije u padu nakon sjajnog trećeg mjesta iz Francuske 98., Hrvati uvijek igraju odlično protiv velikih suparnika. Na SP-u u Koreji i Japanu pobijedili su Tricolore, no Francuska ih je uspjela zaustaviti u Portugalu 2004. godine." - piše Star.

"Naša predviđanja su da će Hrvatska u Njemačkoj protiv Brazila slaviti sa 2-1. No, kako god bilo, tu utakmicu nikako ne smijete propustiti." - piše američki Toronto Star.

Osim susreta između Brazila i Hrvatske, Amerikanci će svakako pogledati i utakmice Engleske i Trinidad Tobaga, SiCG i Obale Bjelokosti, Gane i Češke, Francuske i Švicarske, te naravno, SAD-a i Italije.

Pročitajte više