REGIJA

Tošić otkrio detalje napada: Huligani su imali noževe i šokere, ozlijedili su ženu

Foto: EPA

DUŠKO TOŠIĆ oglasio se o jutrošnjem incidentu u Beogradu. Podsjetimo, bivši srpski reprezentativac napadnut je na Kalemegdanu dok je trenirao s drugim nogometašima i svojim trenerom.

Tošić je u objavi na Instagramu objasnio detalje napada. Osim njega napadnuto je još nekoliko igrača i koordinator Srpskog nogometnog saveza za fizičku pripremu Andreja Milutinović. Napadači su imali noževe i elektrošokere, a usput su ozlijedili slučajnu prolaznicu. Policija ih je brzo uhitila.

Ozlijedili su ženu

"Da bih spriječio nagađanja, točno je da smo moji kolege nogometaši (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je grupa huligana koja je bila naoružana noževima i elektrošokovima", napisao je Tošić i dodao:

"Srećom, sve je završilo bez većih posljedica. Policija je pravovremeno reagirala i uhitila napadače koji su nažalost ozbiljno ozlijedili ženu koja je slučajno prolazila."

Napadači su tražili novac, Tošić ih je odgovorio od napada

Kako piše B92, trojica mladića presrela su Tošića i Milutinovića te od njih tražila novac. Tošić ih je navodno uspio odgovoriti od napada rekavši im da nema ništa kod sebe te da je došao na trčanje.

Tošić je u karijeri, između ostalih, igrao za Werder, Portsmouth, Crvenu zvezdu i Bešiktaš, a od 2018. član je kineskog Guangzhoua. Za Srbiju je odigrao 26 utakmica, a bio je i na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Pročitajte više