HNL

Tramezzani: Znam ja Bjelicu, ali nije to bitno. Ne igram ja protiv njega

Foto: Igor Soban/PIXSELL

NAKON pobjede protiv Istre pred Hajdukom je utakmica 20. kola HNL-a. Hajduk sutra od 15 sati gostuje u Gradskom vrtu kod Osijeka.

"Analizirali smo utakmicu s Istrom, a nakon toga i Osijek. U ovom trenutku razmišljam samo o Osijeku. Za sutra ću odabrati igrače za koje mislim da mogu biti spremni nakon tri dana i susreta s Istrom. Imali smo u četvrtak i dug put, a imamo još danas vremena da se pripremimo na najbolji način", rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani pa dodao:

"Dobra su momčad. To pokazuje i ljestvica. Motivirani smo i spremni i želimo nastaviti svoj posao."

Osijek dijeli prvo mjesto s Dinamom, no ove sezone nije uspio svladati Hajduk.

"Zaslužuju to. Dobra su momčad, s dobrim trenerom. Ali sigurno će sutrašnja utakmica biti drukčija od prethodne dvije. Važna je za njih, ali vjerojatno još važnija za nas."

Nenad Bjelica je rekao da se poznajete.

"Da, znamo se. Pratio sam treninge kada je bio u Speziji. Ne iznenađuje me što radi dobar posao. Ali, sutra ne igram ja protiv njega, već moja momčad igra protiv Osijeka. Pristup i stav su uvijek važni, u svakoj utakmici, svakog dana. Tražit ću od igrača da vjeruju u ono što radimo i da ostanu zajedno i u dobroj i u lošoj situaciji. Ako tako bude, mislim da na pozitivan način možemo odraditi završnicu sezone."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više