TRANSFERI

Transferi i glasine dana: Grci žele najboljeg strijelca HNL-a, Liverpool opet kupuje

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

POČEO je prijelazni rok i u većini zemalja traje do 5. listopada, kada je na redu registracija igrača za europska natjecanja.

Što se HNL-a tiče, prijelazni rok trajat će do 18. listopada. Klubovima koji do početka prijelaznog roka nisu završili natjecanje iz natjecateljske godine 2019./2020. rok je počeo prvi dan nakon što su završili navedeno natjecanje, dakle nakon što je Rijeka pobijedila Lokomotivu 1:0 u finalu Kupa 1. kolovoza.

Sve transfere i glasine pratite na Indexu.

TRANSFERI I GLASINE 18. RUJNA

ALEX TELLES DOGOVORIO UVJETE S UNITEDOM

Alex Telles je dogovorio petogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, javlja Mohamed Bouhafsi. Ostalo je još da se United dogovori s Portom o visini transfera. Situaciju prati i PSG koji se nada da United neće uspjeti dovesti Tellesa nakon čega bi se on uključio u pregovore.

GODIN PRED POTPISOM ZA CAGLIARI, A ONDA VIDAL STIŽE U INTER

Iskusni Diego Godin uskoro bi trebao potpisati za Cagliari nakon što je prošlu sezonu proveo u Interu iz Milana. Urugvajski štoper potpisat će ugovor do lipnja 2023. godine, javlja Fabrizio Romano. Nakon ovog transfera, Inter će dovesti Artura Vidala iz Barcelone.

JOTA SVE BLIŽI LIVERPOOLU, VEĆ DOVEO THIAGA

Liverpool je vrlo blizu realizacije transfera Dioga Jote iz Wolverhamptona. Aktualni prvak Engleske navodno će platiti 35 milijuna funti za ovog portugalskog ofenzivca, dok bi u suprotnom pravcu trebao ići Ki-Jana Hoever za 10 milijuna eura uz dodatne bonuse. Liverpool je ranije objavio da je doveo Thiaga Alcantaru iz Bayerna. > Opširnije ovdje

BALE I REGUILON POLETJELI IZ MADRIDA U LONDON

Kada transferni guru Fabrizio Romano napiše "Here we go", onda to znači da nema te sile koja će spriječiti transfer. U ovom slučaju, transfer i posudbu. Gareth Bale i Sergio Reguilon iz Madrida lete u London. Real se riješio dva ljevaka, krila i beka, tako da ih je poslao Tottenhamu. Prvog vraća na jednogodišnju posudbu u klub od kojeg ga je prije sedam godina kupio za rekordni 101 milijun eura, zato što je u međuvremenu postao promašaj na kojeg je spiskao 220 milijuna eura, a drugog prodaje za 30 milijuna eura. Sve je dogovoreno, potpisano, a igrači su u Madridu obavili i liječničke preglede. Čeka ih samo predstavljanje u Tottenhamu. 

GRCI ŽELE NOVOG RIJEKINOG REPREZENTATIVCA. MIŠKOVIĆ SPREMA RASPRODAJU

PAOK želi Čolaka, iz Rijeke kažu da još nisu dobili službenu potvrdu iz Grčke. Istovremeno, Damir Mišković otkriva da razgovara o prodaji još četvorice igrača. > Opširnije ovdje

PERIŠIĆ OPET PREMA UNITEDU

Manchester United ima tri alternative za dovođenje na poziciju krilnog napadača nakon što mu je propao plan za kupovinu Jadona Sancha iz Borussije Dortmund. 

ESPN piše kako je riječ o Ivanu Perišiću iz Intera, Kingsleyju Comanu iz Bayerna i Douglasu Costi iz Juventusa. Tako je Perišić ponovno ušao u priču za transfer u United. 

JOVIĆ BJEŽI IZ REALA

Luka Jović želi se povesti primjerom Garetha Balea i pobjeći iz Real Madrida u neki klub koji ga je voljan primiti na posudbu, piše španjolska Marca.

Srpski napadač od dolaska u Madrid nije se uspio nametnuti kod Zinedinea Zidanea i sada traži način da dođe do minutaže u drugoj sredini. Kandidati za njegovo dovođenje još nisu poznati. 

 

Pročitajte više