TRANSFERI

Transferi i glasine: Real dovodi tinejdžera, Mourinho dogovara sjajan posao

Foto: EPA

PRIJELAZNI rok će u Engleskoj trajati do 5. listopada, kada je registracija igrača za europska natjecanja.

Što se HNL-a tiče, prijelazni rok trajat će do 18. listopada 2020. Klubovima koji do početka prijelaznog roka nisu završili natjecanje iz natjecateljske godine 2019./2020. prijelazni rok počeo je prvi dan nakon što su završili navedeno natjecanje, dakle nakon što je Rijeka 1:0 pobijedila Lokomotivu u finalu Kupa.

Najbitnije transfere i transferne priče iz HNL-a, Premiershipa, ali i svih ostalih liga uživo možete pratiti u našem tekstu tijekom cijelog dana.

TRANSFERI UŽIVO

HAJDUK I OSIJEK ŽELE IGRAČA ŠIROKOG

Za Branimira Cipetića, 25-godišnjeg braniča Širokog Brijega, ovog ljeta bore se Hajduk i Osijek.

Cipetić, rođeni Splićanin, prošle godine je stigao na Pecaru iz španjolskog drugoligaša Alicantea i odmah postao najbolji desni bek bosanskohercegovačke lige te zaradio poziv u reprezentaciju BiH za dodatne kvalifikacije za Europsko prvenstvo protiv Sjeverne Irske u Zenici. Opširnije ovdje

HOJBJERG STIŽE U TOTTENHAM?

Jose Mourinho je sve bliži dovođenju veznjaka iz Southamptona Pierre-Emile Hojbjerga kojeg će platiti samo 15 milijuna funti. Opširnije ovdje

MLADI VEZNJAK ODBIO UGOVOR S UNITEDOM

Angel Gomes, 19-godišnji veznjak, odbio je novi ugovor s Manchester Unitedom. Potpisao je za Lille i odmah otišao na posudbu u Boavistu.

LAZIO ŽELI SILVU

Lazio kreće po Davi,da Silvu. Čelnici talijanskog kluba javili su se agentima španjolskog nogometaša koji nakon 10 godina napušta Manchester City. Sada čekaju njegov odgovor želi li karijeru nastaviti u Rimu.

WILLIAN DO KRAJA TJEDNA U ARSENALU

Willian je sve bliže Arsenalu. Brazilac stiže iz Chelseaja po isteku ugovora, piše Times. Sve bi trebalo biti službeno ovaj tjedan kad Chelsea odigra svoju utakmicu u Ligi prvaka protiv Bayerna.

VIDEO: Willian Borges

BORBA ZA ZAHU

Englesko krilo Wilfrieda Zahu žele Manchester United, Chelsea i Everton. Crystal Palace trebao bi zaraditi 30 milijuna eura, piše Daily Mail.

REAL MADRID KUPUJE TINEJDŽERA

Real Madrid želi Nuna Mendesa, 18-godišnjeg lijevog beka Sporting Lisabona. Cijena je 45 milijuna eura, piše Re

DINAMU PROPADA DOVOĐENJE KAPITALCA

Prema pisanju argentinskih medija, od transfera Alana Franca (23) iz Independientea u Dinamo neće biti ništa.

Navodno je upravu hrvatskog prvaka razljutilo neozbiljno ponašanje Argentinaca jer su nekoliko puta podizali cijenu za svog braniča. Više ovdje.

HOFFENHEIM KUPIO GAĆINOVIĆA

Hoffenheim je od Eintracht Frankfurta kupio srpskog ofenzivca Mijata Gaćinovića (25). Za Eintracht je odigrao 116 utakmica i zabio tri gola, a za Srbiju ima 18 nastupa i dva gola.

BRAITHWAITE U WEST HAM

Barcelona će prodati Martina Braithwaitea u West Ham za 20 milijuna eura nakon što ga je dovela iz Leganesa za 18 milijuna eura prije manje od pola godine. Danski ofenzivac je u Blaugranu stigao izvan prijelaznog roka uz dozvolu španjolskog saveza zbog teške ozljede Luisa Suareza.

KUBO IMA 30 PONUDA

Realov Japanac Takefusa Kubo imao je 30 ponuda za odlazak na posudbu, među njima i onu od Bayerna. Nijemci su nudili pet milijuna eura samo za posudbu, no igrač je odlučio otići u sredinu gdje će više igrati. Trebao bi otići u Villarreal nakon sezone provedene u Mallorci koja je ispala iz La Lige.

VIDEO: Takefusa Kubo

SERDEROV NAPUSTIO INTER

Najbolji igrač Inter Zaprešića u protekloj sezoni neće ostati u Divu iz predgrađa i igrati drugu ligu. Otišao je u Mezőkövesd, klub koji se natječe u prvoj mađarskoj ligi. Serderov je s 9 golova bio najbolji strijelac momčadi, ali se nakon pauze nije vratio u klub.

KOVAČEV STOPER PREMA REALU?

Monacov stoper Benoit Badiashile (20) na meti je Real Madrida, Bayer Leverkusena, Manchester Uniteda, Lyona i Rennesa, a Footmercato piše da je odšteta za stopera Nike Kovača 30 milijuna eura.

RONALDO JE HTIO U PSG?

France Football piše da je Cristiano Ronaldo na polusezoni odlučio iz Juventusa otići u PSG, ali zbog pandemije koronavirusa sve je propalo.

VIDEO: Ronaldove majstorije

LOKOMOTIVI SE VRATIO STOPER

Toni Datković, koji je s Huescom osvojio drugu španjolsku ligu, u petak će se vratiti u zagrebačku Lokomotivu na pripreme uoči kvalifikacija za Ligu prvaka. Više ovdje.

IVANOVIĆ U EVERTONU

"Dobio sam dobru ponudu od Evertona, vjerojatno ću otići tamo", rekao je srpski branič Branislav Ivanović koji bi se u 36. godini trebao vratiti u Premiership. Ovoga ljeta napustio je ruski Zenit.

VIDEO: Ivanović u Zenitu

BALOTELLI U RUMUNJSKOJ

Mario Balotelli blizu je potpisa za rumunjskog prvaka CFR Cluj nakon što je zbog lošeg ponašanja potjeran iz talijanske Brescie.

CHELSEA UZIMA REALOVOG TALENTA

Chelsea je zainteresiran za dovođenje Sergia Reguilóna, Realovog lijevog beka na posudbi u Sevilli.

BENFICA U AKCIJI

Benfica je dovela Lucu Waldschmidta, Ezequiela Garaya i Heltona Leitea. Malang Sarr i Everton su blizu potpisa, a Edinson Cavani jedna od želja portugalskog kluba.

Pročitajte više