TRANSFERI

TRANSFERI Odličan potez Liverpoola, Barca izvjesila cijenu za svoju zvijezdu

Grafika: Index

SVE smo bliže kraju prijelaznog roka, što znači da klubovima ostaje sve manje vremena za dogovaranje transfera.

Talijani, Francuzi, Španjolci i Nijemci smiju dogovarati ulazne transfere do 2. rujna, a sve glasine i dogovorene prelaske iz minute u minutu pratimo na Indexu.

Marseille posudio Mitrogloua PSV-u

21:30 Francuski nogometni prvoligaš Marseille poslao je na jednogodišnju posudbu u nizozemski PSV iz Eindhovena grčkog reprezentativnog napadača Konstantinosa Mitrogloua (31).

"Zaključili smo kako moramo unijeti iskustvo u našu relativno mladu momčad i pojačati napadačke opcije, a Mitroglou ispunjava sve uvjete", objavio je PSV.

Mitroglou je u Marseille stigao u siječnju 2018. godine iz turskog Galatasaraya.

Barca poručila Interu kolika je cijena Vidala

21:20 Inter je uporan i hoće Vidala. Barcelona nema ništa protiv prodaje, ali ne pristaje ni centa ispod 13 milijuna eura

Oxlade-Chamberlain produžio ugovor s Liverpoolom

20:20 Oxlade-Chamberlain je propustio cijelu prošlu sezonu, ali Redsi nisu odustajali od njega i bili su mu velika podrška. Bivši igrač Arsenala se vratio uspješno na teren i za vikend je nakon više od godinu dana konačno bio u početnoj postavi Liverpoola.

Redsi su mu ponudili novi ugovor što Oxlade-Chamberlain nije mogao odbiti. Klub s Anfielda potvrdio je da je on danas službeno potpisao novi ugovor i to do ljeta 2023. godine.

Ovaj 26-godišnji nogometaš u Liverpool je stigao u ljeto 2017. godine iz Arsenala za 38 milijuna eura.

Roma i Juve napravili pauzu u pregovorima oko Ruganija

20:10 Daniele Rugani se već vidio u dresu Rome, no morat će sačekati još malo. Pregovori između Rome i Juventusa oko stopera Stare dame zapeli su i sad su na pauzi. Juventus je tražio od Rome da uz posudbu bude uključena klauzula o obaveznom otkupu sljedeće ljeto, a za Ruganija Juve traži 24 milijuna eura.

Inter hoće Vidala, Barca nije zadovoljna ponudom

17:35 ESPN je objavio danas da je Inter poslao novu ponudu za Vidala i da ga žele dovesti na posudbu, ali je to Barcelona odbila. Iz katalonskog kluba su voljni prodati ga, ali samo ako dođe neka visoka ponuda.

Real hoće Reinu

17:20 Kako je Keylor Navas blizu prelaska u PSG, Real traži rezervnog vratara, a čini se da ga je našao. Pepe Reina je navodno izbor Zinedinea Zidane. Legendarni golman je pod ugovorom s Milanom

Rakitić ostaje u Barceloni

16:30 Puno se pisalo ovog ljeta da Ivan Rakitić odlazi iz Barcelone. Ništa od svega. Ivan će ostati u Kataloniji.

Opširnije >>> Ovdje 

Real se ozbiljno uključio u ''operaciju Neymar''

15:00 Predstavnici Reala stigli su u Pariz na pregovore oko transfera Neymara, piše Marca. Isti list kaže da mu je iz Madrida potvrđeno da nije bilo ponude 100 milijuna eura plus tri igrača za Brazilca kako je L'Equipe jutros javio i da tek sad počinju pregovori.

Lille hoće Renata Sancheza

14:40 Bayern i Lille nastavljaju pregovore oko Renata Sancheza. Njemački prvak je najprije tražio 30 milijuna eura za Portugalca, no izglednije da će Bavarci poslati Sancheza na posudbu s pravom otkupa.

13:50 Bešiktaš je potvrdio transfer Georges-Kevina Nkoudoua iz Tottenhama. Francuz će u Istanbulu biti sljedeće četiri godine.

13:15 Real je mladog Japanca Takefusu Kuba poslao u Mallorcu na posudbu do kraja sezone. Kubo je trenutačno na Mallorci gdje obavlja liječničke preglede.

12:30 Inter je prihvatio Napolijevu ponudu od 65 milijuna eura za Icardija, iako Argentinac još čeka Juventus. Očekuje se da bi Icardi sutra mogao odlučiti.

12:10 Paulo Dybala je prvi PSG-ov izbor ako ovog ljeta zaista ostane bez Neymara, javlja talijanski Sky. Argentinac navodno ne želi otići iz Torina, a osobito ne u Francusku, no dođe li prava ponuda talijanski prvak bi ga vjerojatno prodao.

12:00 Marca javlja da je Keylor Navas službeno zatražio transfer od Reala. Kostarikanac je još u lipnju molio Real da ga pusti što je kraljevski klub odbio. Real mu je jasno poručio da ne može ići za manje od 20 milijuna eura, što nitko nije spreman platiti za 32-godišnjeg golmana.

Navas je sad zatražio od Reala da spusti cijenu jer ne želi ponovno sjediti na klupi nakon što je Zinedine Zidane jasno rekao da mu je prvi izbor Thibaut Courtois. Navodno je za Navasa zainteresiran PSG.

Pročitajte više