ZANIMLJIVOSTI

Trebao je biti Hajdukovo veliko pojačanje, a sad je poznat samo po vezi sa Srpkinjom

Screenshot: Instagram

PIETRO PELLEGRI postao je jedna od glavnih tema talijanskih medija zbog veze s Viktorijom Mihajlović, kćeri slavnog Srbina i trenutnog trener Bologne.

Ovaj 19-godišnjak je trenutno nogometaš Monaca i prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura, ali nema ozbiljan status u momčadi Nike Kovača. 

Najmlađi strijelac u povijesti Serie A, sa 16 godina i 184 dana, prešao je u siječnju 2018. iz Genoe u Monaco za 21 milijun eura, no u francuskom klubu nije se najbolje snašao pa je u siječnju ove godine tražio klub u kojem bi mogao oživjeti karijeru.

Zamalo je završio u Hajduku

Tuttomercato je tada pisao da bi Hajduk htio dovesti mladog talijanskog talenta. To je trebala biti posljedica domino-efekta jednoga drugog transfera.

Naime, Milan je u to vrijeme bio nadomak dovođenja Piateka iz Genoe (kojeg je na kraju i doveo) nakon čega je njihov Higuain otišao u Chelsea.

Monacu je bio potreban napadač pa su htjeli dovesti Kalinića iz Atletico Madrida, a Atletico uzeti Moratu iz Chelseaja. U takvoj konstelaciji stvari Pellegri je bio višak u Monacu i Hajduk je tu vidio svoju šansu.

Pročitajte više