Trener Ajaxa najavljuje veliki transfer: Šutalo želi k nama

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

AJAX je poslao pa još dvaput povećavao ponudu za Dinamova braniča Josipa Šutala, ali nizozemski velikan još ne odustaje od 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativca. Štoviše, s amsterdamske Arene stižu vijesti da, unatoč interesu drugih klubova, stoper iz Čapljine želi baš tamo.

"Igrač bi želio doći u Ajax", rekao je trener Maurice Steijn, a prenosi Voetbal International, koji napominje da su za transfer Šutala zainteresirani Fiorentina i Napoli, a talijanski TuttoMercatoWeb u ulogu favorita za njegov potpis stavlja Bayer Leverkusen. Isti portal spominje interes Nottingham Foresta.

Šest milijuna eura odstupanja

Prema posljednjim informacijama, Ajax je za Šutala najviše ponudio 19 milijuna eura uz četiri milijuna bonusa, dok Dinamo traži 25 milijuna i bonuse, što se Nizozemcima čini previše.

Ajax na tržištu traži i veznjaka, a na radaru mu je Armenac Eduard Spertsyan iz Krasnodara, o kojem se u klubu vodi velika rasprava zbog moralne prepreke plaćanja odštete klubu iz Rusije, zbog čega se čini da od transfera neće biti ništa.

Pročitajte više