Trener Ballkanija: Mi u Zagrebu nemamo što izgubiti

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO i Ballkani u četvrtak u 21 sat u 6. kolu Konferencijske lige igraju odlučujuću utakmicu za rasplet skupine. Dinamu je za prolazak dovoljan i bod, a kosovskom prvaku igra samo pobjeda i uz to mu treba i pomoć Viktorije protiv Astane. Na press-konferenciji uoči utakmice bio je trener Ballkanija Ilir Daja.

"Svjesni smo da je Dinamo ozbiljna momčad s velikim iskustvom. To nam je jasno, ali vidjet ćemo kako će sutrašnja utakmica izgledati. Mi smo spremni, na Maksimiru nemamo što izgubiti, pa ćemo igrati otvoreno i vidjeti tko će na kraju biti bolji", rekao je Daja i dodao:

"Znamo sve o Dinamu, sve njihove vrijednosti i kvalitete, ali dolazimo na pobjedu. Bit će ovo zahtjevnija utakmica nego u Prištini, ali ćemo dati sve od sebe i pokušati se prezentirati u najboljem svjetlu, pa što bude. Dinamo je velika momčad na europskoj sceni, nećemo se predati unaprijed, pred nama je još jedan velik izazov."

Ballkani je u prvom susretu u Prištini pomalo senzacionalno pobijedio 2:0. U tom susretu odlično je igrao Almir Kryeziu, ali on će propustiti sutrašnju utakmicu zbog ozljede.

Pročitajte više