HNL

Trener Belupa pred Hajduk iz momčadi izbacio jednog od najboljih igrača

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

SLAVEN Belupo jako loše je krenuo u novu sezonu HNL-a, nanizali su sve poraze, a danas im u goste dolazi Hajduk, koji je pak potpuna suprotnost, slavili su u svim utakmicama. Ako Belupo izgubi i danas, zabilježit će najgori start u prvenstvu u povijesti svog prvoligaškog statusa. 

Koliko je situacija u klubu ozbiljna, govori i odluka trenera Ivice Sertića da samo dva dana prije utakmice s Hajdukom iz momčadi izbaci Darija Čanađiju, jednog od najboljih nogometaša koprivničke momčadi.

Čanađija je prebačen u B momčad, a iz kluba su se oglasili priopćenjem u kojem nisu željeli ulaziti u odluke stratega prve momčadi:

„Svi naši igrači, ovisno o razini forme koju pokazuju i procijeni trenera i stručnog stožera, u danom su trenutku na raspolaganju i A i B momčadi", poručili su iz Belupa. 

Jučer tijekom popodneva utakmicu je najavio trener Sertić, ali nije se dotaknuo spomenute situacije. 

„Očekuje nas još jedna u nizu teških i zahtjevnih utakmica. Svjesni smo težine suparnika, kao što smo bili i u prva tri kola. Hajduk je s novim trenerom promijenio stil igre, a mi smo se ovaj tjedan pripremili tako da možemo odgovoriti na  njihov visoki presing i okomita dodavanja. Danas nas očekuju još dva treninga, a u kadru su svi igrači osim Božića i Jajala, koji se oporavljaju od ozljeda. Sretni smo što nam se priključio Krstanović, koji nam daje na samopouzdanju, on je igrač koji radi razliku u HNL-u“, rekao je Sertić.

Pročitajte više