LIGE PETICE

Trener CSKA je odgovorio na pitanje hoće li Vlašić napustiti klub

Foto: Anatoliy Medved/Icon Sportswire/Guliver

NIKOLA Vlašić može napustiti moskovski CSKA, ali tek kad zainteresirana strana koja ga želi dovesti ispuni zahtjeve ruskog kluba.

Posljednjih se dana često piše da bi hrvatski reprezentativni veznjak karijeru mogao nastaviti u Milanu, a pritom su se spominjale razne kombinacije prema kojima bi ga talijanski velikan doveo na San Siro. Rusi su spremni prodati Vlašića, ali samo ako iznos ukupnog transfera, s posudbom ili bez nje, dođe do brojke od 30 milijuna eura, što je prema nekim navodima pet milijuna više od iznosa koji Milan nudi.

Pitanje što će biti s Vlašićem ruski novinari postavili su jutros novom treneru momčadi i klupskoj legendi. Aleksej Berezuckij kaže:

''On i njegov agent moraju shvatiti da ga nitko neće pustiti besplatno. Vlašić je skup, a u njegovom ugovoru postoji opcija o otkupu. Klub je i na to spreman.''

Vlašić je u CSKA došao na posudbu iz Evertona 2018. godine te se brzo prometnuo u jednog od ključnih igrača te momčadi. Moskovljani su zatim otkupili njegov ugovor za 15 milijuna eura, a za CSKA je nastupio 103 puta i zabio 33 gola.

Pročitajte više