Trener Dinamovih juniora: Neprocjenjivo iskustvo. Zbog Hajduka smo bili ovakvi

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

JUNIORI Dinama su u zadnjem kolu Prve nogometne lige pobijedili Osijek na Maksimiru 4:1 i osvojili naslov prvaka Hrvatske. Hajduk je u gostima pobijedio Inker 2:0, ali to mu nije ništa značilo jer je u ponedjeljak u zaostaloj utakmici izgubio baš od Osijeka 2:1 i tako gurnuo naslov u ruke Dinamu. Na utakmicu se nakon proslave naslova i dizanja trofeja osvrnuo Dinamov trener Ivan Senzen.

Senzen: Jako dobra utakmica, pogotovo jer smo prvi put na glavnom terenu

"Neprocjenjivo iskustvo. Na početku sezone nismo mogli predvidjeti da će se sve odlučiti u zadnjem kolu. Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, pogotovo jer smo prvi put na glavnom terenu. Dobar protivnik, koji je prije tri dana pobijedio Hajduk, ozbiljna ekipa", rekao je Senzen pa nastavio:

"Bio bih jako zadovoljan i da je ova sezona završila drugačije. Možda je to glupo reći, ali u svim smo natjecanjima igrali dobro. Završavali smo u finalima. Svi igrači su prihvatili naše zahtjeve i svaka im čast."

"Zbog Hajduka smo bili ovakvi"

"Hajduk? Čestitam im. Bili su odlični cijelu sezonu, veselio me način na koji su prezentirali hrvatski nogomet u Ligi prvaka mladih. I mi smo bili jako dobri, imali smo šansu proći skupinu, ali nažalost nismo uspjeli. Zbog Hajduka je ova polusezona bila ovakva kakva je. Nijedan poraz, tri remija i finale Kupa, koje smo nažalost izgubili. Svaka čast ekipi", izjavio je Senzen pa zaključio:

"Je li ovo bio moj oproštaj? Nemam pojma, to ćete pitati ljude u klubu. Hoću li biti razočaran ako ne dobijem novi ugovor? Ne, zašto bih bio? U Dinamu uvijek rade dobri ljudi i dobri treneri i tako će i biti. Koliko će ova ekipa dati igrača za seniore? Teško je reći, ovisi o njima. Ali u zadnjih deset godina to su uvijek jedan ili dva. I dok god to Dinamo ima, Dinamo ima budućnost."

 

Pročitajte više