Trener Getafea jednom rečenicom ismijao Xavijevo žaljenje na uvjete

Foto: Screenshot

GETAFE je kao domaćin utakmice 29. kola španjolskog prvenstva odigrao 0:0 protiv Barcelone i tako napravio korak u smjeru ostanka u La Ligi. Nakon susreta Barcelonin trener Xavija tražio je opravdanja za remi u uvjetima za igru, a trener Getafea Quique Sanchez Flores duhovitim odgovorom ismijao je njegove riječi.

Xavi je nakon utakmice negativno komentirao travnjak na Getafeovom stadionu, a opravdanje za 0:0 tražio je i u terminu u kojem je utakmica odigrana. Rekao je da je Barcelona naviknuta na večernje utakmice i da je u nedjeljno popodne imala problema u igri po sunčanim uvjetima.

Sunce stvaralo problem Barceloni

"Ne želim u to ulaziti. Nismo igrali na pijesku ili na zemlji, trava je prekrasna i jednaka za obje momčadi. Oni je na svom stadionu kose nisko i stvaraju uvjete koji odgovaraju njima zbog načina na koji igraju nogomet. Mi igramo u uvjetima koji su za nas najbolji. Nije napravljeno ništa izvan pravila", rekao je Sanchez Florez, a onda se osvrnuo i na sunčane uvjete koji su navodno stvarali probleme igračima Barcelone.

"Nivea, after sun losion, bilo što", odgovorio je i nasmijao se. 

 

Pročitajte više