Trener Hajduka nakon 1:1 s Istrom: Borbenost i želja su bili na vrhunskom nivou

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je u 34. kolu SuperSport HNL-a odigrao samo 1:1 u gostima kod Istre. Domaćini, koji su sjajno otvorili susret, poveli su u 4. minuti golom Lawala, da bi bod Hajduku spasio Ivan Perišić u 42. minuti susreta. Hajduk je tako ostao na dvije pobjede u zadnjih osam utakmica u svim natjecanjima.

"Jako loš naš ulazak u utakmicu. Istra je bila agresivna, po osvojenoj lopti su nas kaznili iz prve šanse. Uspjeli smo se potom stabilizirati, Perišić je postigao fantastičan gol, a u nastavku mislim da smo mi bili bliže pobjedi. Moram pohvaliti sve igrače, borbenost i želja je bila na vrhunskom nivou", rekao je Hajdukov trener Jure Ivanković nakon utakmice i dodao:

"Mislim da nam je to falilo u nekim utakmicama prije. Danas smo to pokazali. Bio je plan da neke mlađe igrače i ranije uvedemo, ali igrači koji su bili unutra su bili pozitivno nabrijani da završe utakmicu i dođemo do pobjede. Rezultat je realan, obje ekipe su tražile pobjedu, odigrale otvoreno".

Sahiti dobio udarac u oko

Hajduk je trenutačno bez puno prvotimaca. Nije bilo Livaje, Kalika, Prpića, Eleza i Sahitija te od ranije ozlijeđenih Ferra i još nekih drugih igrača.

"Imali smo puno mehaničkih ozljeda, Sahiti je dobio udarac u oko, Elez udarac na zadnjem treningu, na Prpić i Kalik na prošloj utakmici. Peh, žao mi je jer smo planirali završiti prvenstvo na najbolji mogući način.

Žao mi je zbog ozlijeđenih jer su imali ogromnu želju i energiju, na treningu je to bilo na natjecateljskom nivou, nadam se da će se što brže oporaviti i da ćemo u idućem susretu protiv Gorice biti kompletniji", dodao je Ivanković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.