Trener Hajduka: Nisu nam zapucali u okvir! Trener Osijeka: Ma u svemu smo ih nadigrali!

Foto: Pixsell / M. Mrkonjić 

S DVA pogotka Ejupija Osijek je u derbiju u Gradskom vrtu srušio Hajduk 2:1. Pogodak za goste isporučio je u 4. minuti sudačke nadoknade Marko Futacs. Hajduk je zadržao treću poziciji na tablici zahvaljujući gol razlici, no nema razloga za optimizam obzirom na igru. Rukopis trenera Carrilla za sada se ne vidi, no on nije bio nezadovoljan igrom, već samo rezultatom. 

"Utakmica je bila teška. Obje momčadi htjele su pobjedu. Osijek je dobro čuvao loptu, mi smo tražili šansu preko kontranapada i sve do penala, izgledali smo dobro i stvorili nekoliko šansi za gol. Ne sjećam se da nam je Osijek zapucao u okvir. Jedna greška nakon kornera bila je presudna. Potom i taj penal. Jako sam razočaran ovim rezultatom, ali ne i igračima koji su cijeli tjedan naporno radili. Osijek je fizički jaka i kvalitetna momčad. Ejupi me nije iznenadio, opasan je. Idemo dalje, spremamo se za Rijeku, to je šansa da se iskupimo pred našim navijačima na Poljudu" 

Zoran Zekić, trener Osijeka, bio je presretan nakon pobjede.

"Slatko je pobijediti protiv velikog protivnika. Hvala mojim igračima i navijačima. Gledali su dobru utakmicu. Znali smo da možemo iskoristiti slabosti Hajduka na bokovima. Imali smo probleme s izgubljenim loptama, ali preuzeli smo rizik, to je bio plan. Bili smo bolji u svakom segmentu igre. Ključnu ulogu odigrao je vezni red" 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više