Trener Intera nakon pobjede u Ligi prvaka: Brozović i Lukaku? Pomogli su nam

Foto: EPA

INTER je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na svom San Siru pobijedio Porto 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Romelu Lukaku u 86. minuti. Porto je od 78. minute bio s igračem manje jer je Otavio dobio drugi žuti karton. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ušao je u igru u 71. minuti umjesto Mkhitaryana. Na ovaj susret osvrnuo se trener Intera Simone Inzaghi.

"Igrali smo protiv momčadi koja je fizički jako moćna. Možemo žaliti što neke šanse iz prvog poluvremena nismo bolje završavali. Dosta smo riskirali kad smo dopuštali kontranapade, ali zamjenama smo donijeli balans u utakmicu. Htjeli smo biti još bolji, ali s obzirom na okolnosti, bila je ovo dobra utakmica", rekao je Inzaghi pa dodao:

"Trebali smo brže prebacivati loptu iz zadnje linije u napad. Nije bilo lako jer je Porto jako agresivno pritiskao, ali zaslužili smo voditi još u prvom poluvremenu. Lukaku i Brozović su ušli s klupe, a promjenu je donio i Robin Gosens. Svi oni su dali svoj doprinos, znam da nam to treba od svih igrača jer ima jako puno utakmica. Svi će dobiti šansu."

Pročitajte više