HNL

Trener Intera: Ni nakon 15 gledanja ne vidim penal, tako je i Dinamo oštećen

Screenshot: Index

HAJDUK je ranije danas s 3:1 slavio protiv Intera na Poljudu u utakmici 9. kola HNL-a, a strijelci za Hajduk bili su Caktaš, Jurić i Jairo.

Caktaš je svoj pogodak postigao u 44. minuti nakon dosuđenog kaznenog udaraca za Hajduk, a situacija zbog koje je dosuđen izazvala je puno polemika nakon utakmice. Komentar na nju imao je i trener Intera Samir Toplak, koji je održao konferenciju za medije nakon poraza. 

Toplak je bio smiren

"Nadam se da ste uživali u utakmici, više od mene vjerojatno. Hajduk je prvi na tablici i prvi put s Interom se nisam došao nadigravati. Nismo u prvom poluvremenu bili dobri prema naprijed, ali smo u defenzivi bili ok. To je taj odnos snaga u kojem možeš iznenaditi favorita", rekao je Toplak pa dodao:

"Jedna odluka koju nisam vidio je odlučila prvo poluvrijeme i onda su nas šokirali u drugom poluvremenu. Naravno da je Hajduk bio bolji, nema spora."

Puno priče oko penala

Komentirao je i probleme u svojoj momčadi.

"Uvijek smo dosad ranije plovili mirnijim vodama. Nije to nikakvo iznenađenje, nije panika, znamo gdje smo pogriješili u prijelaznom roku. Imamo jako uzak kadar i to je naš problem", rekao je trener Intera i ponovno se okrenuo penalu nakon pitanja novinara: 

"Jučer Dinamu nisu suđena dva penala koja su bila, a danas je dosuđen penal koji nije bio. Danas sam gledao snimku... Ne znam, tko god je gledao snimku... Ja sam gledao 15 puta i ništa nisam vidio. Puno više mi griješimo nego suci, ali neke bolne odluke nas skupo koštaju."

Pročitajte više