Trener ispunio obećanje i odveo kosovsku zvijezdu u šoping. Pogledajte što je izabrao

Screenshot: X

LILLE je 5. travnja na domaćem terenu pobijedio Marseille 3:1 u 28. kolu francuskog prvenstva, a to je značilo da će trener Lillea Paulo Fonseca (51) morati ispuniti obećanje. Portugalski stručnjak obećao je svojeg igrača Edona Zhegrovu (25) odvesti u kupovinu ukoliko osvoje tri boda. Lille je sada na društvenim mrežama objavio video kako bi dokazao da je Fonseca ispoštovao obećanje.

"Kao što sam obećao, evo nas, pomoći ćemo Edonu promijeniti imidž. Jesi spreman?" rekao je Fonseca, a Zhegrova je dodao: "Ljudi, vrijeme je za promjenu." U nastavku videa prikazane su kombinacije koje je kosovski krilni napadač odabrao. Potom se ponovno obratio Fonseca: "Gotovi smo. Ovo je novi Edon. Pogledajte ga." Zhegrova je u rukama držao pune vrečice te je poručio: "Sada se osjećam kao trener."

Prema podacima Transfermarkta, Zhegrova je rođen u Herfordu te ima njemačko i kosovsko državljanstvo. Nastupao je za belgijske klubove St. Truiden i Genk te švicarski Basel, dok je 2022. u transferu vrijednom sedam milijuna eura stigao u Lille. Ove sezone postigao je 11 pogodaka i tome dodao devet asistencija u 40 utakmica. Ima 34 nastupa i četiri gola za reprezentaciju Kosova.

Fonseca je u trenerskoj karijeri vodio Dezembro, Odivelas, Pinhalnovense, Desportivo Aves, Paços Ferreiru, Porto, Bragu, Šahtar i Romu. U Lilleu, koji se nalazi na četvrtome mjestu Ligue 1 te ga u četvrtfinalu Konferencijske lige čeka dvoboj s Aston Villom, radi od ljeta 2022.

Pročitajte više