Trener Istre: Kad igrate protiv velikih ekipa, suci uvijek više sude u njihovu korist

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

ISTRA je u 16. kolu SuperSport HNL-a na ispunjenom domaćem stadionu izgubila 2:0 od Hajduka. Evo što je o utakmici na konferenciji za medije rekao Istrin trener David Catala.

"Ne možemo biti sretni s rezultatom. Pokazali smo dobru igru, momci su se trudili. Hajduk je momčad koja iskoristi tvoje greške. Prvih dvadeset minuta nismo bili dobri, a nakon toga smo počeli pritiskati i bili smo bolji", započeo je pa krenuo s odgovorima na pitanja novinara.

Što ste igračima rekli na poluvremenu?

Rekao sam im na poluvremenu da moramo biti hrabriji i poslušali su me. Pokazali su karakter i stvorili prilike koje nismo iskoristili. 

Kakva je bila atmosfera?

Atmosfera je bila sjajna. Svi igrači i treneri vole igrati u ovakvim uvjetima. Brinem se oko travnjaka, nije bio dobar. Znam da klub radi na tome, ali trebamo što prije riješiti taj problem. Igrači se na takvom terenu ne mogu opustiti. 

Kakav je plan za sljedeću utakmicu?

Moramo nastaviti igrati kao u posljednjim utakmicama. Imali smo dvije pobjede za redom i danas smo pokazali puno dobrih stvari. Trebamo nastaviti raditi i vjerovati. 

Dosta ste burno reagirali na neke odluke suca Čuline.

Ponekad se ne mogu smiriti i onda pokažem svoj karakter. To je normalno. Mislim da kad igrate protiv velikih ekipa suci sude više u njihovu korist.

Pročitajte više