LIGE PETICE

Trener Leicestera: Šteta što za Maddisona nema mjesta u engleskoj reprezentaciji

Foto: EPA

PRVOM ovosezonskom prvenstvenom pobjedom nogometaši Leicester Cityja pobjegli su s dna ljestvice engleske Premier lige. Oni su u posljednjem dvoboju 8. kola kao domaćini bili uvjerljivi protiv Nottingham Foresta s 4:0 (3:0) te mu tako prepustili začelje.

Susret je bio odlučen od 25. do 35. minute kada je Leicester s tri gola, sva tri postignuta udarcima izvan kaznenog prostora, stigao do nedostižnih 3:0. Prvo je udarac Maddisona (25) na putu prema mreži pogodio McKennu i prevario Hendersona, zatim je sa samog ruba kaznenog prostora precizan bio i Barnes (27), da bi Maddison (35) sjajno izvedenim slobodnim udarcem s 25 metara povisio na 3:0. Konačni rezultat atraktivnim pogotkom petom postavio je Daka (73).

Maddison u reprezentaciju?

Nova sjajna partija Jamesa Maddisona ponovno je pokrenula raspravu u engleskim medijima o tome treba li se veznjak Leicestera naći na popisu Garetha Southgatea za Katar. Nakon utakmice svoj sud je dao i trener Leicestera Brendan Rodgers.

"Southgate pred sobom ima jako težak posao jer na raspolaganju ima izrazito puno kvalitetnih igrača, ali mislim da je šteta da James nije među njima. Šteta je zbog njega, ali i zbog Engleske. Svi vide kako igra zadnjih godinu i pol", rekao je Rodgers.

Pročitajte više