Trener Osijeka Steinbruckner: Nisam siguran da je Mandžukićev gol regularan!

"OVO SU velika tri boda. Pobjede na mišiće su najslađe", rekao je trener Dinama Kruno Jurčić. Njegova momčad napušta Osijek s rezultatom 1:0 i fortunom na svojoj strani. Osječani su promašivali zicere na sve strane...

"Ovako se ide prema vrhu i osvajaju titule. Kad se na mišiće dobije protivnik koji je bio vrlo motiviran i igrao na rubu fanatizma. Iako naša igra nije bila previše atraktivna, zadovoljan sam rezultatom. A one aspekte igre kojima nismo zadovoljni ćemo analizirati i popraviti ih", kaže Jurčić.

Jurčiću je loš teren, Steinbrucnker misli da gol nije bio regularan

Trener Dinama ističe kako je njegova ekipa imala dobre šanse da već i ranije završi utakmicu još kojim golom u mreži domaće ekipe. No, do toga nije došlo, a Jurčić krivi teren na kojem se, kako kaže, nakon pola sata više nije moglo igrati. "Teren je takav kakav je, prošli tjedan je bio još gori", priznao je trener Osijeka Tomislav Steinbruckner.

"Mislim da smo morali bolje proći. Ne mogu nikako biti zadovoljan nakon poraza", kazao je trener domaće ekipe koji nije siguran da je Mandžukićev gol u 3. minuti utakmice trebao biti priznat.

"Mislim da je tu bilo nekih prekršaja još na centru, nekakvih dodira po leđima. Takve stvari su se znale svirati", kaže Steinbruckner i ističe kako Osječanima ostaje samo žaliti za bodovima s obzirom da su imali nekoliko sjajnih prilika da zatresu Dinamovu mrežu. "Prati nas ta neefikasnost koja se produžila na nekoliko utakmica, ali nadam se da će momci svojim angažmanom to prebroditi", zaključio je trener Osijeka.

Pročitajte više