HNL

Trener Rijeke: Osijek je dominirao protiv nas, Hajduk nije

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK je u zaostaloj utakmici drugog kola SuperSport HNL-a na Poljudu pobijedio Rijeku 2:0. Golove su zabili Stipe Biuk u 66. minuti i Nikola Kalinić u 76. Rijeka je kraj utakmice dočekala s igračem manje. Lunetta je dobio crveni karton u 84. minuti. Nakon utakmice se oglasio trener Rijeke Serse Cosmi.

"Ovaj poraz ne mogu usporediti s onim protiv Osijeka. Večeras nismo u potpunosti zaslužili izgubiti, dok nas je Osijek izdominirao. Da smo imali napad kao Hajduk, pobijedili bismo s tri ili četiri gola razlike. Momčad je još uvijek prestrašena i zato danas igra nije bila dobra. Najvažnije utakmice za Rijeku bit će nakon reprezentativne stanke, kad napravimo dobar pregled u klubu. S obzirom na našu poziciju, svaki bod nam je važan", rekao je Cosmi za Max Sport.

Rijeka u velikim problemima

Rijeci je ovo bio četvrti poraz zaredom. Hajduk još mora nadoknaditi utakmicu protiv Gorice, koja je također odgođena zbog europskih obaveza. Bio je ovo šesti poraz ove sezone za Rijeku, koja je na dnu ljestvice. Hajduk se popeo na drugo mjesto.

 

Pročitajte više