Trener Šibenika otkrio što je pitao suca nakon kaosa u utakmici s Hajdukom

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Šibenik 3:2 na Šubićevcu u dramatičnoj završnici utakmice 27. kola SuperSport HNL-a. Momčad trenera Ivana Leke vodila je 3:0 golovima Marka Livaje iz 45., Jana Mlakara iz 53. i Rokasa Pukštasa iz 60. minute, no domaćin je osigurao dramatičnu završnicu, u kojoj su zabili Ivan Dolček u 64. minuti i Zoran Kvržić u sudačkoj nadoknadi. Utakmicu je komentirao trener Šibenika Damir Čanadi.

"Htjeli smo uzeti barem bod. Hajduk je prvo poluvrijeme bio malo bolji. Nisu stvarali velike šanse. Imali smo veliku priliku Dolčeka. Gol smo primili u najlošijem trenutku. Promijenili smo sistem u drugom poluvremenu. Mislili smo da možemo bolje duplirati Livaju . Ljut sam jer smo primili jednostavne golove. Pozitivno je da smo se nakon 3:0 podigli, imali smo veći posjed", rekao je Čanadi, prenosi Dalmatinski portal.

Kaotična završnica utakmice

"Hajduk je individualno riješio utakmicu. Nažalost, moramo to prihvatiti i iz toga nešto naučiti", dodao je trener Šibenčana, koji su u kaotičnoj završnici utakmice tražili kazneni udarac. No glavni sudac Igor Pajač nije pokazao na bijelu točku.

Čanadi je nakon utakmice otkrio što je rekao Pajaču. "Pitao sam ga je li situaciju provjerio VAR, samo to", rekao je Čanadi. Njegova momčad nalazi se na pretposljednjem, devetom mjestu s 24 boda, sedam više od zadnje Gorice.

Pročitajte više