Trener Varaždina: Igrači su mi bili preplašeni, na poluvremenu je bilo galame

Foto: Pixsell/Luka stanzl

U SUSRETU 14. kola HNL-a Varaždin i Dinamo su odigrali 1:1, a Modri su izvukli bod golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Domaćin je poveo u 53. minuti golom Domagoja Drožđeka, a kada se već činilo kako bi Varaždin mogao ostvariti prvu pobjedu u posljednjih 12 međusobnih susreta, Dinamo je izjednačio golom Mahira Emrelija.

''Kad imate 1:0 pa primite gol u 94. minuti, pomiješani su osjećaji. Ponosan sam na svoju momčad, jer je Dinamo bio baš jako dobar u prvom poluvremenu, iako smo mi puno toga dali. Ali, imamo i dobrog golmana, koji je puno toga obranio, nešto su i promašili, ali preživjeli smo to poluvrijeme. Bili smo nekako preplašeni. Bilo je u poluvremenu i galame, znali smo da možemo bolje, da možemo biti opasniji. Zabili smo taj gol, onda nas je Dinamo pritiskao, nismo imali snage za zabiti još jedan, dobro smo se branili, ali nismo izdržali. Na kraju mogu biti zadovoljan'', rekao je trener Varaždina Mario Kovačević pa objasnio zašto je rekao da je njegova momčad djelovala preplašeno.

''Nismo ulazili u duele, prebrzo smo se rješavali lopte, a Dinamo je bio jako dobar, to nas je još više uplašilo, povukli smo se nepotrebno. Trebala nam je jedna dobra akcija, imali smo šansu i u prvom dijelu, od 20. minute smo igrali ipak bolje. Na kraju, ovo je realan rezultat.''

Pročitajte više