Trener Varaždina nakon slavlja na Poljudu: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri

Foto: Ivana Ivanovic /PIXSELL

HAJDUK je izgubio od Varaždina 1:0 na Poljudu u 33. kolu SuperSport HNL-a. Pogodak odluke zabio je Domagoj Drožđek u 67. minuti, koji je krasno pogodio iskosa s nekih 15 metara. Bio je ovo sedmi poraz Hajduka ove sezone u Splitu. Vratar Borna Buljan nije imao nikakve šanse. Hajduk je odigrao prilično siromašnu utakmicu i gotovo svih 90 minuta bio bezopasan. Nakon ove utakmice Hajduk je i dalje treći, a Varaždin je skočio na šesto mjesto SHNL-a.

Nakon velike pobjede trener Varaždina Nikola Šafarić bio je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Savršena utakmica, prije svega taktički, moje ekipe. Sve što smo pripremali tijekom tjedna prenijeli smo na teren. Hajduku smo jako malo dali iz igre. Kada smo zabili, oni su pokušavali na duge lopte. Zaslužili smo tri boda. Velika čestitka mojim dečkima. Moji dečki su bili vrhunski. Nisam vidio slabi Hajduk, nego odličan Varaždin. Igrali smo mi i protiv Dinama dobru utakmicu, imali zicer u 86. minuti. Hajduk ima vrhunske individualce, dobro smo ih zatvorili i sveli na minimum. Znali smo da imaju široke bokove, to smo zatvorili s pet igrača u zadnjoj liniji", rekao je Šafarić i potvrdio da mu je ovo najveća pobjeda u trenerskoj karijeri:


"Kao igrač sam imao većih pobjeda, a kao trener sigurno jest. Nadam se da će biti i većih. Uživam u ovom trenutku, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje."

Pročitajte više